Temporada alta

11 de juny fins al 10 de setembre

Habitació Doble

Doble

113€

Individual

90€

Suite

Doble

139€

Individual

110€

Suite familiar

Completa

210€

Esmorzar inclòs

Reservar

Temporada mitja

1 al 6 de Gener | 23 al 31 de Març | 28 al 30 d’ Abril |
11 al 13 d’octubre | 31 d’Octubre fins al 03 de Novembre |
del 26 de desembre

Habitació Doble

Doble

110€

Individual

85€

Suite

Doble

135€

Individual

100€

Suite familiar

Completa

205€

Esmorzar inclòs

Reservar

Temporada baixa

Resta de l'any

Habitació Doble

Doble

98€

Individual

80€

Suite

Doble

124€

Individual

95€

Suite familiar

Completa

200€

Esmorzar inclòs

Reservar

Política de tarifes i condicions

Cancel·lació 48H

L' anul.lació de la reserva dins les 48 hores anteriors a l'arribada donarà lloc al càrrec de la primera nit.

Targeta de Crèdit

Per confirmar la reserva cal una targeta de crèdit com a garantia de la mateixa. El pagament de la reserva serà directament a l'hotel.

Check In/Check Out

Check-In: De 15:00h a 19H00. Check-Out: De 09h00 a 12:00h Cal informar amb antelació de la vostra hora prevista d'arribada. Pots utilitzar l'apartat d'observacions en fer la reserva o posar-te en contacte directament amb l'hotel.

Animals de companyia NO permesos

Els animals de compayia no estan permesos en el nostre establiment.

IVA i impost turístic

Preus amb IVA inclòs. A partir de l'1 de novembre de 2012, s'aplicarà l'Impost sobre les estades en establiment turístics. Tarifa: 0,50Euro per persona/dia. IVA Inclòs. Aquest impost es pagarà directament a l'Hotel. NO s'aplicarà a partir de la 7 ª nit consecutiva d'estada, ni als nens fins a 14 anys.

Protecció de dades

El responsable del tractament de les seves dades personals és l'establiment en el qual vostè realitza la seva reserva.

Les seves dades personals s'utilitzaran amb la finalitat de gestionar la seva reserva, realitzar el cobrament de la seva estada i complir amb les obligacions legals que corresponguin. El responsable del tractament estarà legitimat a tractar les seves dades sobre la base del consentiment exprés que atorga en fer la reserva acceptant aquestes condicions i posteriorment sobre la base de la relació contractual que es generi entre Vostè i l'establiment un cop es confirmi el pagament de la reserva.

Les dades personals que ens faciliti seran incorporades a la base de dades de l'establiment en el qual ha realitzat la reserva i no seran cedides a tercers. No obstant això, podran ser compartits amb aquells proveïdors o tercers que necessàriament han d'intervenir perquè se li puguin prestar els serveis que està sol·licitant.

Pot exercir els seus drets o consultar la política de privacitat de l'establiment en els corresponents apartats del seu web.

Pot dirigir les reclamacions derivades del tractament de les seves dades de caràcter personal a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades ((www.agpd.es).